VILLALONGA i PORCEL al Teatre Lliure


El proper dimarts dia 13 de desembre, Biel Mesquida i Carles Molinet protagonitzaran una lectura dramatitzada de les cartes entre Llorenç Villalonga i Baltasar Porcel, recentment publicades per Edicions 62 sota el títol "Les passions ocultes. Correspondència i vida", a cura de Rosa Cabré.
La relació epistolar entre aquests dos escriptors és de gran interès en tant que a les cartes, a més de fer reflexions vitals de més o menys volada, Villalonga i Porcel retraten la vida cultural de les ciutats de Mallorca i Barcelona a la dècada dels 60 i fan una dissecció del rerefons i les enveges dels premis literaris, dels seus jurats i els editors que en formen part.

A partir d'aquest epistolari ha sorgit el muntatge "Cartes. Llorenç Villalonga i Baltasar Porcel", protagonitzat per Biel Mesquida (com a Villalonga) i Carles Molinet (com a Porcel). El muntatge compta amb la dramatúrgia de Pau Carrió i videoprojeccions de Marc Permanyer. La representació de dimarts serà l'única vegada que es podrà veure l'obra al Teatre Lliure de Gràcia, a Barcelona. Confiam que pròximament poguem gaudir de l'espectacle a Mallorca.