Nou projecte de "bate[G]ar: "La cuina del Tradicionari "


Us presentam el nou projecte vinculat al Tradicionari de Mallorca dins el programa divulgatiu "bate[G]ar" de la Casa Pare Ginard. Museu de la Paraula.
"La cuina del Tradicionari" es una mirada al Tradicionari de Mallorca en clau gastronòmica, basada en els continguts del Calendari Folklòric de Rafel Ginard i la recerca/experimentació culinària dels xefs Miquel Calent (CUIT / Can Calent) i Tomeu Arbona (Fornet de la Soca).

Durant tot l'any 2019, mes a mes anirem descobrint les elaboracions més lligades al calendari tradicional, coneixent els seus ingredients i rituals associats. Amb fotografies de Nando Esteva.

Els targetons amb les dues receptes dels cuiners els podreu trobar cada mes en diferents punts de recollida i també encartats en el diari Ara Balears cada segon dissabte de mes.

Una iniciativa amb la col·laboració del Diari Ara Balears, Con Alma Design, Teixits Riera i el disseny de Hastalastantas.
www.tradicionaridemallorca.cat