Dedicam aquest "Estiu a Mallorca" a [llegir] i compartir lectures.
Participa al concurs del 23 de juliol al 23 de setembre, publicant la teva recomanació literària acompanyada d’una fotografia al web del projecte [llegir] #EstiuaMallorca i per xarxes socials.

Participar és molt fàcil!

Ens pots contar quina és la teva recomanació d’estiu si l'acompanyes d'una fotografia pròpia i que tingui com a protagonista la lectura del teu #EstiuaMallorca. Si la comparteixes des de xarxes socials cal que ens segueixis i mencionis a la Fundació Mallorca Literaria al teu post, a més d'utilitzar el hashtag #EstiuaMallorca. I si prefereixes fer-ho des del web de [llegir] #EstiuaMallorca, has d'emplenar el formulari. L'equip publicarà totes les recomanació al web, juntament amb les lectures recomanades d'estiu de llibreters, editors de Mallorca i d'altres lectors. Pots participar tantes vegades com vulguis…. això sí, amb lectures diferents!

Com més siguem, més llegirem!

Dates:

Inici del concurs: dilluns 23 de juliol de 2018
Data límit del concurs: diumenge 23 de setembre de 2018

No esperis al darrer moment, participa com abans millor per tenir més oportunitats de guanyar els premis que sortejam al llarg d'aquest #EstiuaMallorca.

Premis

S'atorgaran premis cada setmana. Hi haurà premis amb entrada doble per als concerts de la programació "La Lluna en Vers", moments culturals amb gust d'estiu organitzats per la Fundació Mallorca Literària. A més de lots de llibres per els premiats.

I entre totes les recomanacions, dia 24 de setembre es sortejarà el premi especial de la campanya: un sopar literari i clandestí a Palma per a 2 persones. Es tracta d’un sopar molt especial, en què les lletres i els aliments s'uneixen com mai no els has tastat…. T’atreveixes a provar-ho?

El nom de les persones guanyadores del concurs es notificarà el mateix dia, mitjançant de les dades de contacte facilitades al formulari web i es farà públic en web i xarxes socials de la Fundació Mallorca Literària.

Participació

La participació al concurs [llegir] #EstiuaMallorca per xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram) o des del web http://www.mallorcaliteraria.cat/estiuamallorca. Totes les aportacions que compleixin amb els requisits s’aniran publicant dins del web juntament amb recomanacions d'altres lectors i de llibreters i editorials.

La campanya #EstiuaMallorca és oberta a totes les persones que vulguin participar-hi. Les fotografíes que s’hi presentin han de ser pròpies i no està permés presentar a concurs imatges amb contingut violent, ofensiu o discriminatori.

Més informació:

Si necessites soport o ajuda en alguna de les fases, no dubtis en contactar amb l'equipo de WOW Mallorca: wow@wowmallorca.com

Feliç #EstiuaMallorca

---

Equip Fundació Mallorca Literària