Obra

Home /  Espai Llegir 2019 /  Obra

Allò que vaig estimar

Recomanació Laia Alegret
  • Autor : Siri Hustvedt
  • Editorial : Angle Editorial
  • Gènere : Narrativa
  • Data de publicació : 2011
  • Col·lecció :

Recomanació de la llibretera Laia Alegret de Drac Màgic amb qui col·laboram a n'aquesta campanya.

Una reflexió sobre l’amor i l’art en forma de thriller
Passejant per les galeries del SoHo (Nova York), l’historiador de l’art Leo Hertzberg queda fascinat per un quadre i comença a buscar-ne l’autor. Entre els dos homes sorgirà una profunda amistat que els unirà per a tota la vida, tant a ells com a les seves famílies.
Trenta anys després, en Leo recorda la seva vida: el seu matrimoni, la seva amistat amb en Bill, el pintor; el naixement d’en Matt (el seu fill) i el d’en Mark (el fill d’en Bill), les segones núpcies d’en Bill amb la Violet, el seu èxit dins del món de l’art... i poc a poc anirà ens anirà desvelant foscos secrets guardats durant massa anys.

Siri Hustvedt

  • Nom : Siri Hustvedt
  • Data de naixement: 1955
  • Lloc de naixement : Minnesota

Siri Hustvedt (Minnesota, 1955) és llicenciada en Filologia Anglesa per la Universitat de Colúmbia. Ha escrit poesia, novel·les i assajos: Reading to You (1982), Els ulls embenats (1992, Premi de la Crítica Internacional al Festival de Cine de Berlín), Enchantment of Lily Dahl (1996), Yonder (1998), Tot allò que vaig estimar (2003, Premi de Llibreters del Quebec, Premi Femina Étranger i fi nalista del Premi Llibreter), A Plea for Eros (2005), Mysteries of the Rectangle (2005), Elegia per un americà (2008), Shaking Woman or A History of My Nerves(2009), Eight Voyages of Sinbad (2011), L’estiu sense homes (2011), Living, Thinking, Looking (2012), El món resplendent (2014, Premi Los Angeles Times) o La dona que mira els homes que miren a les dones (2017). El 2012 va rebre el Premi Gabarron de Pensament i Humanitats. Doctora Honoris Causa per diverses universitats europees, imparteix classes a la Facultat de Medicina Weill Cornell de Nova York i col·labora regularment amb el New York Times i Psychology Today.