Sopa de Lletres

Home /  Projecte

Hem passat aquest #EstiuaMallorca gaudint de la literatura. Amb la campanya hem compartit a través de xarxes els plaers lectors: quins llibres hem triat i per què, on llegíem, amb qui. Hem anat creant una comunitat de lectors en diàleg, que assaboreixen el gust multiplicat de comentar la lectura.

 

Per fer-ne una cloenda a l’alçada, hem previst un sopar literari i clandestí: un maridatge de  plaers que encara multipliqui més el nostre delit. A les lectures hi sumam el tast gastronòmic. Al talent artístic dels escriptors hi afegim la creativitat heterogènia de dos artistes de la cuina, Amb ells, hem donat forma a un esdeveniment únic i irrepetible: el SOPAR LITERARI I CLANDESTÍ en què combinarem el show cooking, el tast de menjues i beuratges, i el recitat d’obres literàries. L’activitat tindrà lloc a l’espai del Taller Clandestí de Palma i té les places molt restringides.

Cadascun dels comensals podrá gaudir del maridatge de plaers gastronòmics i literaris, però més enllà d’això, passarà a formar part del joc, assumint el rol d’un escriptor/a que forma part del menú. A mesura que avanci el sopar, tots els comensals aniran descobrint a quin autor han de posar veu i quina és la relació del text escollit amb el plat que presentin els xefs.

Recomanacions Cerca

No existeixen obres, que coincideixin amb els valors donats, torna a fer la cerca per trobar altres obres