Davantal posat és un tribut a la cuina com a espai vital, a l’amor com a procediment culinari, i a les elaboracions com a marc de transmissió cultural. Més encara, és un exercici de delit en la bellesa quotidiana de les petites coses fetes en el redol més íntim. L’autora entrevista i retrata una trentena de protagonistes mentre elaboren delícies casolanes. En recull les receptes i fixa els secrets de la seva execució memorable.
Però aquest és molt més que un llibre de receptes: és un cant a la memòria gastronòmica i al plaer –el luxe- de poder compartir-la. És l’oportunitat de penetrar en els santuaris i descobrir els secrets de la cuina de Mallorca, la que es manté i es construeix des dels espais domèstics . És és el reconeixement a les persones que són baula en la transmissió del patrimoni gastronòmic, i ho són sense tan sols voler-ho, sense més pretensió que la de procurar als seus el guster d’aquestes menjues.
I és, sobretot, el testimoni d’una mirada amorosa sobre les mans que amorosament entrunyellen la tapa de les millors panades que heu tastat mai.
Diplomada en Educació Social (2003) i llicenciada en Pedagogia per la UIB (2009). El 2008 obtingué el títol d’Informadora Juvenil per la Direcció General de Joventut i, des d’aquest any, és tècnica de Joventut a l’Ajuntament de Son Servera, on ha exercit durant vuit anys. Actualment, i des del 2016, és la responsable de Comunicació d’Aproscom Fundació.
L’any 2016 assistí al curs de Community Management de la UNED i al de Copywriter.
Fou a partir del 2008, i amb el naixement de la seva filla, que s’inicià en el món fotogràfic per tal de documentar el dia a dia. Després d’assistir a diferents cursos, ha trobat en la foto-
grafia i en l’estilisme culinari el complement precís per acompanyar els textos de Davantal posat.