Els plats emblemàtics de la cuina mallorquina, elaborats seguint la tradició familiar, fotografiats per Nora Zubia. Amb textos de Felip Munar, Xesca Jaume i Miquel Calent.
--------
La cuina de can Biel Felip s’ha erigit en un reducte de plaer mengívol local, d’història viva comestible i de resistència estoica del que ha estat, és i ha de ser la vertadera cuina
Mallorquina tradicional. (Del pròleg de Miquel calent)
(sant Jordi, Palma, 1950). A Gabriel Roca Juan sempre li ha agradat el camp i es va especialitzar en l’extensió Agrària i Agrotècnica Balear. El 1977 va començar en el món de l’hostaleria a Peguera. sa mare li enconà l’interès per la nostra cuina, que anava desapareixent a poc a poc, i fins avui no ha deixat de treballar mai en l’elaboració de plats de cuina mallorquina. L’any 1991 va inaugurar el restaurant can Biel Felip, a Palma, especialitzat en cuina mallorquina i on s’han celebrat trobades de glosadors, glosadors mallorquins, menorquins, corrandistes, bertzolaris... sempre amb l’aixopluc d’un Biel Felip apassionat i enderiat per aquest món de màgia.